O meni

Viktorija Oudman Sertifikovani učitelj joge za lice

 Da li želite ponovo da izgledate mlađe i bolje?

 Opustena koza i osećaj nezadovoljstva zbog svog izgleda mogu da budu proslost.

Za sve nas su životni putevi različiti, ali svi se suočavamo sa starenjem. Ponekad taj proces starenja ide brže nego što želimo!  

Šta ako vam kažem da postoji način da opet izgledate mlađe, vratite sebi samopouzdanje i ravnotežu i kada biste kada se probudite i pogledate u ogledalo osećali  srećno!

blank

Moguće je, i kao certificirani učitelj joge lica, tu sam da vam pomognem na vašem putovanju. Znam iz ličnog iskustva da život ne ide uvek onako kako smo planirali. Nakon što sam rodila blizance, zdravlje mi se pogorsalo i dobila sam puno problema: nedostatak energije, različite oblike bola, stomačne probleme, osećaj potištenosti, dijagnoza Lupusa i IBS-a. Nakon posete svim vrstama alternativnih praktičara, odlučila sam da više slušam svoje telo. Prešla sam na (sirovu) vegansku dijetu i odmah primetila razliku. Nakon drasticne promene u ishrani i detoksa, lice mi više nije bilo isto. Izgubila sam svu punocu lica ,posebno obraza. Nekoliko nedelja kasnije naišla sam na vežbe lica joge. Krecem sa vezbama i prve rezultate dobijam nakon dve nedelje..

Tako sam nastavila još 30 dana. Moj trud I ulaganje se isplatilo i tu sam shvatila da je to način da se brinem o svom licu!

 Bez obzira odakle ste došli, uverena sam da ako ste voljni da prihvatite izazov sa mnom da cete u kratkom roku uz sopstveni trud I ulaganje, postici fantasticne rezultate!!!

 Dozvolite mi da vam pomognem u stvaranju zdravih navika  primenom  metode koja ne zahteva lekove ili skupe tretmane botoksom. Pridružite se hiljadama ljudi koji praktikuju Face jogu, neke od njih koje možda znate kao sto su : Madona, Jennifer Aniston, Gwenyth Paltrow, Meghan Markle. Dakle, ovde sam spremna da utičem na svet, da ga menjam, oblikujem I stvaram bolje mesto za sadasnje I buduce generacije .

Oduvek sam znala da mi je životna svrha da delim i pomognem drugima ,uz ovu  metodu, cu to definitivno postici!

O Viktoriji Oudman

 Moje ime je Viktorija (Viki). Poreklom iz Srbije. Majka sam tri predivna decaka.Po struci sam Veterinarski Tehnicar ,ali život je hteo da odaberem drugačiji put. Tri godine sam i radila kao veterinarski Tehnicar. Izmedju ostalog bavila  sam se i manekenstvom i novinarstvom za lokalne TV stanice i lokalni Radio. Zatim sam se preselila u Holandiju gde sam nastavila da radim za lokalnu Televizijsku stanicu..

blank

 Život je pun neočekivanih događaja i izazvao me je i testirao u poslednjih 13 godina. Kao što sam već napomenula, nakon što sam po treći put postala majka, moje telo se predalo. Zaista sam bila u lošem stanju. Trebalo mi je bar 10 godina da budem ovde , gde sam sada. Tom iskustvu sam zahvalna , to me je obogatilo, stvorilo od mene bolju osobu, naucilo da vrednujem sebe, a samim tim i druge.

Volim sve što ima veze sa prirodnim načinom života. Vježbam Tai Chi, skupljam ljekovito bilje, pravim svoje cajeve, citam, bavim se vrtom, radim vezbe istezanja, meditiram, kuvam za svoju porodicu I pravim svoju sirovu hranu.

 Godine 2018. sam položila sve ispite pod vođstvom Fumiko Taikatsu.. A sada nudim Face joga časove putem interneta i lokalno. Obucavam ljude da zdravije zive I da promene svoje zivotne navike!

Budite lepi ,ostanite lepi- osećajte se lepo, živite lepo!

Posebna zahvalnost mojoj porodici što me podržala na putu da postanem učitelj.