Voor en na Face Yoga informatie

Het kan een hele opgave zijn om op internet onderzoek te doen naar gezichtsyoga en voor en na informatie te vinden die de voordelen van gezichtsoefeningen laat zien. Op deze pagina duik ik in de gezichtsyoga voor en na foto's.  Ik krijg vaak vragen over Face Yoga zoals:

  • Werkt gezichtsyoga?
  • Wat voor soort gezichtsyoga-oefeningen moet ik doen?
  • Heb je foto's die resultaten laten zien?
  • En zo verder....

Dus laten we een duik nemen in het deel waar ik je vragen over Face Yoga laat zien en beantwoorden door je voor- en na-informatie te geven.

Vóór gezichtsyoga

Er was een wereld waarin ik leefde voordat ik Face Yoga kende, en nu ik Face Yoga ken en consequent oefeningen doe, kan ik de resultaten zien. De resultaten zijn talrijk, maar laat ik beginnen met het voor de hand liggende samen te vatten. Er zijn korte termijn resultaten van Face Yoga en lange termijn resultaten van Face Yoga. En de resultaten kunnen om verschillende redenen per persoon verschillen. Er zijn: leeftijd, verwachting, dieet, klimaat, frequentie van Face Yoga-oefeningen enzovoort. Face Yoga kun je vergelijken met een sport omdat het gezichtsspieren betreft. Met Face Yoga kun je je gezichtsspieren trainen en daardoor worden ze sterker, fitter, hebben ze een betere doorbloeding etc. En we zijn door moeder natuur zo gebouwd dat als we bewegen en actief worden ons lichaam zich daaraan aanpast! Hoe dan ook, het doen van Face Yoga-oefeningen zal je levensstijl veranderen en je zult je niet meer hetzelfde voelen nadat je de Face Yoga-levensstijl in je dagelijkse leven hebt opgenomen. Zodra u begint met het versterken en trainen van uw gezichtsspieren, zult u zich anders voelen. Je werkt dus aan jezelf door Face Yoga van binnen en van buiten te beoefenen.

Face Yoga werkt en met consistente oefening zie je de resultaten. Op deze pagina geef ik wat voor & naar foto's van mensen die trainden volgens de Face Yoga Methode van Fumiko Takatsu, wat ik beschouw als de meest betrouwbare methode die er is.

[toc]

Mijn eigen voor en na

Hieronder vindt u een aantal van mijn eigen persoonlijke voor & na foto's. Ik begon deze reis in 2017 omdat ik worstelde met mijn gezondheid en diëten. Na het bezoeken van allerlei alternatieve geneeskundigen realiseerde ik me dat het tijd was om naar mijn eigen lichaam te gaan luisteren. Want zelfs na diëten en detoxen hield ik niet van hoe ik eruitzag. Ik verloor al het vet in mijn gezicht en volume in mijn wangen. Geen goede zaak!

Je kunt hier meer lezen over mijn hele verhaal. Maar, zoals je op onderstaande foto's kunt zien, werd ik verliefd op Face Yoga. Dus na een tijdje zelf de oefeningen te hebben gedaan, besloot ik de liefde te verspreiden en werd ik Face Yoga Method-leraar! Bekijk mijn Instagram-pagina voor meer foto's en blijf op de hoogte terwijl ik meer plaats voor & na foto's hier!

blank
blank
blank

Werkt gezicht?

Voor mij wel en ik denk dat het voor iedereen werkt, ongeacht je leeftijd. Ik ben moeder van drie zonen en net als veel andere vrouwen is schoonheid een belangrijk ding voor mij. Nu ben ik helemaal van natuurlijke schoonheid, niet van Botox en fillers. Zelfs overdag gebruik ik nauwelijks make-up en ik gebruik nooit foundationcrèmes om de simpele reden dat het eigenlijk meer schade aanricht dan het goed doet, behalve de natuurlijke. 

How to relax your face muscles?

As you can see on the picture above my muscles in my face are more relaxed. By exercising face yoga daily my muscles have become more toned, relaxed, tightened, and I feel better overall then I did before I entered into the world of Face Yoga! Want to learn how? Signup for the online Face Yoga Video Course!

You can see more pictures and videos of my Face Yoga Before and After on my Youtube Channel, Facebook page or Instagram Account. I also put discounts and coupons there!

Hieronder heb ik wat meer voor en na foto's van Face Yoga cliënten geplaatst. Deze klanten zijn allebei van mij en sommige zijn van Fumiko Takatsu om te laten zien dat Face Yoga werkt! Deze dames hebben dagelijkse gezichtsyoga-oefeningen gedaan en zijn erin geslaagd hun gezichtsspieren aan te spannen en ik beschouw ze als gezichtsyoga-transformaties.

Before and after

Ann-Marie

Hier is een van de geweldige voorbeelden van verbazingwekkende veranderingen die ik zag bij Ann-Marie uit Frankrijk. Ze is 56 jaar oud en ze merkte dat haar rimpels de laatste jaren zichtbaarder werden. Ze is heel bewust met eten en ze eet heel gezond. Naast een gezond voedingspatroon had ze een algehele gezonde levensstijl en vond ze het leuk om voor zichzelf te zorgen. Dit leidde haar uiteindelijk naar de Face Yoga Method-gemeenschap waar ze lid werd. Ze is een zeer toegewijde Face Yoga Method beoefenaar en ze deed de houdingen 5 keer per dag gedurende ongeveer 8 weken om de resultaten te bereiken die je op deze foto ziet. Hier zijn de voor & na foto's van haar. Zoals je op deze foto's kunt zien, is haar gezichtslijn veel meer gedefinieerd en lifter dan voorheen. En haar voorhoofd, vooral boven de wenkbrauw, heeft veel minder rimpels dan voorheen. Ik ben zeer verheugd om de resultaten van haar harde werk te zien.

Gezichtsyoga voor & na foto's

Deze foto's hieronder tonen de voor & na foto's van Face Yoga studenten. Zoals je kunt zien, beginnen de resultaten pas echt zichtbaar te worden na 2 weken oefeningen en voor het geval dat de toewijding van Shiho loont. Ze ziet er zelfverzekerd uit en is erg blij met de resultaten.

Before and after Face Yoga
Before and after Face Yoga

Zoals ik al eerder zei, is consistentie de sleutel. Hieronder zie je wat voor & after Face Yoga foto's van verschillende vrouwen. Al deze vrouwen hebben een routine om 2-3 oefeningen per dag te doen gedurende een periode van minstens enkele weken. Zoals je kunt zien, zijn hun gezichten strakker geworden, hebben ze minder hangende oogleden en een slankere gezichtslijn. Door je gezichtsspieren te oefenen zal je gezicht er ook minder gezwollen uitzien en zul je meer glimlachen en je zelfverzekerder voelen.


Gezichtsyoga-resultaten

De onderstaande foto's tonen de gezichtsyoga-resultaten van ook mijn klanten na één en langer. Zoals met alles is consistentie de sleutel. Je lichaam zal een transformatie ondergaan. En door deze natuurlijke facelift zie je er jonger uit. De foto's laten je ook zien hoe je je eigen voor- en na-foto's kunt maken voor Face Yoga. 


FACIAL YOGA BEFORE AND AFTER
FACIAL YOGA BEFORE AND AFTER
FACIAL YOGA BEFORE AND AFTER
FACIAL YOGA BEFORE AND AFTER
FACIAL YOGA BEFORE AND AFTER
Before and after face yoga
Before and after eyes
Before and after eyes
Before and after eyes
Before and after eyes
Before and after face yoga
Before and after face yoga
Before and after face yoga
Before and after face yoga
Before and after eyes
Before and after eyes
Before and after eyes
Before and after face yoga

Dus jij denkt dat Face Yoga iets voor jou is? Ik denk dat Face Yoga de beste manier is voor vrouwen over de hele wereld om op een volledig natuurlijke manier aan hun schoonheid en gezondheid te werken zonder veel geld uit te geven. Face Yoga is leuk om te doen, en ik vergelijk het sportief. Je voelt je meteen beter en als je je dagelijkse oefeningen voltooit, voel je je en zie je er beter uit. 

Als ik naar mezelf kijk, kan ik met trots zeggen dat Face Yoga werkt. Ik beoefen elke dag Face Yoga en het heeft mijn leven veranderd. Dus wat denk je? Heb je genoeg voor en na Face Yoga foto's gekregen? Maak een bladwijzer voor deze pagina, want ik ben van plan hem in de loop van de tijd bij te werken met meer foto's. 

En voordat je het vraagt, ja Face Yoga is ook iets dat mannen zouden moeten doen. 

Face Yoga Viki

Deze foto's zijn door Fumiko Takatsu en mijzelf ter beschikking gesteld met de hoffelijkheid van Face Yoga Method en mogen niet worden gereproduceerd zonder onze schriftelijke toestemming.