Veel Gestelde vragen


Kan iedereen Face Yoga oefenen?


Ja, het is voor alle leeftijden, het is voor vrouwen en mannen, kinderen en oude mensen. Iedereen kan oefenen. De enige keer dat u het oefenen opnieuw zou moeten overwegen, is als u gezondheidsproblemen heeft.


Hoe vaak moet ik Face Yoga oefeningen doen, voor dat ik resultaten zie?


Het hangt af van je leeftijd, levensstijl, je gewoonten. De resultaten op het gezicht zijn veel subtieler en verschijnen langzaam na verloop van tijd. Sommige mensen zien het na twee weken, anderen hebben meer tijd nodig om resultaten te zien. Maar om ervoor te zorgen dat u een vooruitgang boekt, is het noodzakelijk om een aantal voor- en na foto’s te maken.


Wanneer zou ik moeten oefenen?


Als je goede resultaten wilt zien, twee keer per dag. Het eerste ding in de ochtend en vlak voordat je naar bed gaat. ‘s Ochtends Face Yoga beoefenen maakt de spieren wakker en kan helpen slechte gezichtsgewoontes te verbreken. ‘s Avonds oefenen helpt om de spieren en geest te resetten en je te ontspannen voordat je gaat slapen.


Veroorzaken deze oefeningen niet rimpels?


Nee. Sommige mensen denken dat echt, maar dat is niet het geval. Om ervoor te zorgen dat u de juiste spieren gebruikt en deze correct verplaatst, oefent u voor de spiegel. De spieren op de juiste manier verplaatsen, kan rimpels eigenlijk voorkomen en verminderen.


Wat over poses? Moet ik elke dag opnieuw elke pose doen?


Nee, dat hoef niet. Maar zorg ervoor dat je ze elke dag minstens 5 minuten doet en blijf gefocust op het gebied dat je wilt verbeteren. Als je een specifiek gebied hebt waar je je zorgen om maakt, zou je meer tijd moeten besteden aan het oefenen van specifieke houdingen alleen voor dat gebied. Als u eenmaal het gewenste resultaat hebt bereikt, moet u niet stoppen met oefenen, anders komt u daar waar u net bent begonnen.


Wat als ik mij gezicht spieren niet kan bewegen?


Begin met babystapjes en je zult er komen. We moeten allemaal leren lopen. Iemand heeft meer tijd nodig. In het begin kunnen uw spieren slapen, u moet ze wakker maken. Dat heeft wat geduld en tijd nodig. Blijf gewoon oefenen. Verlies je focus en je doel niet.


Keuze van poses?


Door het gebied te kiezen waar je over nadenkt, kun je kiezen welke poses het meest bij jou passen. Echter, net als dagelijkse lichaamstraining, zal het gebruik van alle spieren op uw gezicht betere resultaten opleveren. De houdingen die je niet zo veel waardeert, zijn misschien degenen die je als een uitdaging moet zien.


Ik heb een vreemd gevoel in mij gezicht na de oefenen, is dat normaal?


Ja dat is normaal. Na het doen van een andere sport is het normaal om ongemak of pijn te voelen. Je stimuleert de spieren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Bouw de oefeningen langzaam en verhoog geleidelijk de weerstand op een frequentie van de oefening.


Hoe lang zou ik een pose moeten houden?


Elke pose kost verschillende tijd. Sommigen nemen 6 seconden, andere 20.


Ik heb Botox, Face-Lift gedaan. Kan ik nog steeds Face Yoga beoefenen?


Ja, dat kan. Het kan altijd gecombineerd worden met andere gezichtsbehandelingen. Maar je moet onthouden dat Botox blokkeert de spierbeweging. De geïnjecteerde spier kan niet langer samentrekken, waardoor de rimpels ontspannen en verzachten. Dat kan een uitdaging zijn tijdens het oefenen. Voordat je begint, moet je je gezicht altijd gehydrateerd houden. Als u zich ongemakkelijk voelt, moet u onmiddellijk stoppen en moet u uw arts in overweging nemen.


Ik heb dubbele kin. Het is genetisch. Kan ik nog steeds resultaten boeken bij Face Yoga te beoefenen?


Ja. In feite is uw familie een goed voorbeeld van hoe u er in de toekomst uit zou moeten zien. U kunt het probleem voorkomen voordat het zich manifesteert. Observeer het uiterlijk en begin te werken aan het gebied dat u wilt wijzigen. Ze kunnen je echt inspireren om aan je zelf te werken.


Is het beter om paar van de poses elke dag te beoefenen, of elke tweede dag alle poses te beoefenen?


Als u uw spieren niet gebruikt, raakt u ze kwijt. Het is beter voor je om elke dag een beetje te oefenen, dan af en toe. De dagelijkse routine is nodig als je je doel wilt bereiken.