blank

Nog een voorbeeld van revalidatie

april 7, 2019 by

Viki

Als je het over Face Yoga hebt denk je niet meteen aan revalidatie. Toch heeft Face Yoga ook veel te maken met revalideren van de gezichtspieren. En hierbij kan geweldig resultaat geboekt worden met de juiste begeleiding.

Wat is revalidatie?

Revalidatie houdt in dat je met behulp van een maatregel of een aantal bepaalde maatregelen iemand kan laten herstellen. Dit houdt in wat betreft Face Yoga dat je gezichtsoefeningen kan doen onder begeleiding van een Face Yogi om zo aan een verbetering en herstel te werken van je gezichtspieren. Dit is aan de ene kant heel logisch. Als je bijvoorbeeld je been breekt en een lange tijd niet hebt kunnen lopen en het gips gaat eraf, dan ga je ook revalideren. Je gaat bepaalde oefeningen doen om ervoor te zorgen dat je beenspieren weer getraind worden zodat je daarna weer net als vanouds gebruik kunt maken van je been.

Hetzelfde principe geld voor Face Yoga, je gaat namelijk onder begeleiding een aantal specifieke oefeningen doen die ervoor zorgen dat je de juiste spieren trained. Het mogelijke resultaat kan verbluffend zijn, een complete transformatie en verbetering van het aangezicht. En ook betere controle over je gezichtspieren. Helaas wordt Face Yoga nog niet ingezet in Nederland al een revalidatie methode. Het is wel zo dat ik al mensen help met hun revalidatie in het buitenland door onder andere de inzet van gezichtsyoga, atlas behandelingen en een aantal andere wijzingen in hun leefpatroon. Je zult versteld staan van de ruimte die er nog is tot verbetering. En dit zonder al teveel gedoe zoals een nieuwe operatie of iets dergelijks.

Voorbeeld casus

Ik zou graag een verhaal willen delen door middel van de foto’s van een dappere man, Stig Dahlgren. Hij heeft heel hard gewerkt om de stijve gezichtsspieren te trainen en warm te houden. Mijn collega Irina Fjeldstad was een grote hulp. ☺️ Stigs gezicht werd steviger en meer symmetrisch. De kaaklijn is meer gedefinieerd. Het belangrijkste ding dat hij kan door de oefeningen is de mond, sluiten en door de neus ademen gedurende langere periodes. Dit is een geweldig resultaat!

Revalidatie
blank
blank

Alle dank gaat uit naar mijn collega Irina uit Zweden. Zij en Stig hadden een grote uitdaging.

Dank je wel Irina voor delen!

Conclusie

Gezichtsyoga kan ingezet worden op een succesvolle manier om te werken aan niet alleen een verbetering, maar ook aan herstel. En dit herstel kan blijven zijn. Wants als je eenmaal de discipline hebt ontwikkeld om de oefeningen te doen, kan je deze altijd blijven doen. Dit kan je alleen doen of met ondersteuning van het online lessysteem dat ik ontwikkeld heb.

Dus, mocht je op dit moment denken dat er geen oplossing is voor verbetering dan hoop ik dat je deze optie wilt overwegen. Gezichtsyoga is een leuke bezigheid die je bewust maakt van je gezichtspieren, maar ook ontspanning brengt en een momentje voor jezelf. En laten we eerlijk zijn, in deze gekke wereld is het best wel lekker om tijd te hebben om aan jezelf te werken. En met gezichtsyoga hoeft dit niet veel tijd te kosten, en je kunt het overal ten alle tijde doen.

Schrijf je hier in voor een proefcursus.