Nasolabial folds

Nazolabijalne bore

April 20, 2021 by

Viki

Picture

U ovom modulu ćemo raditi vežbe koje će vam ublažiti ili u potpunosti ukloniti nazolabijalne bore sa lica. Pojedini pokreti, izrazi lica, mogu ublažiti pojavu ovih bora. Zbog toga ćemo u ovom modulu raditi vežbe koje su upravo namenjene ovom delu lica.

Picture

Nazolabijalni nabor se proteže od nosa do brade i čini lice dužim i umornijim kao da „klizi dole“. Mnogi faktori utiču na formiranje ove brazde i, na žalost, možete je očekivati posle tridesete godine života. Razlog tome je jednostavan i dobro poznat – starenje, što je prirodni proces u kombinaciji sa gravitacijom. U isto vreme, žene nisu same u tome, isto se dešava i muškarcima. Jedna od vežbi koje svakodnevno vežbam je velika O. Ova vežba je odlična i vrlo jednostavna. Može se raditi bilo gde, u kuhinji, u automobilu, dok radite kod kuće.

Picture

Vežbe su namenjene i prilagođene svima. Zbog toga uvek kažem da je Joga lica za sve uzraste. Deca vole da ih rade dok mame prave smešna lica, a starije dame se tokom vežbanja vraćaju svojoj vedrini i pozitivnom raspoloženju i sve se to ispoljava na na licu!

Za vas sam premila ukupno osam vežbi:

Veliko O-bez ruku

Veliko O – sa rukama

Podizanje bora oko nosa-bez ruku

Podizanje bora oko nosa-sa rukama

Peglamo bore oko nosa

Peglamo bore oko nosa-jezikom

Peglamo bore oko nosa jezikom-sa rukama

Podizemo nazolabijalne bore

Pomoću ovih vežbi moći ćete da transformisete svoje lice. Treba biti uporan i ne žuriti. Ne predajte se !!!

28 dana, koliko traje ovaj paket je dovoljno za postizanje rezultata, naravno ako vežbate svaki dan.

Posvetite to vreme sebi, vredni ste toga!

A pošto ste ovaj paket već kupili, to znači da ste spremni da ulažete u sebe i znak da ste spremni za transformaciju !!!

Šta vam je potrebno:

Fotografišite se pre i posle pod istim osvetljenjem i položajem

Odvojite vreme za sebe (5 – 10 minuta)

Drzite uvek ogledalo ispred sebe (samo u početku)

Pijte puno vode (najmanje 2L)

Hidrirajte kožu (nanesite odgovarajuću kremu na lice)

Spavajte 8 sati

Jedite zdravo (više voća i povrća)

Budite nežni prema svojoj koži i prema sebi

Spavajte na leđima

Picture

Ne preterujte sa vežbama. Mišići takođe treba da se opuste. Ako ih stalno stežete i preterate u vezbanju, to može imati suprotan efekat. Takođe pokušajte da osetite koji su mišići uključeni tokom izvođenja vežbi, postanite svesni njihovih kontrakcija. Ako niste zadovoljni rezultatom, to verovatno znači da ste nešto preskočili i niste posvetili dovoljno pažnje. Uvek me možete kontaktirati i postaviti mi pitanje. Svi smo različiti, uprkos sličnostima. Anatomija našeg tela je različita, pa su dužina i širina određenih mišića na licu neuporedivi i jedinstveni za svakog pojedinca. Nekima treba više, a nekima manje vremena!

Ovo je sasvim normalno!

Nemojte biti frustrirani zbog toga!

Picture

Jednom kada naučite ovih 8 vežbi, videćete koliko je zabavno raditi ih i koliko će vam nedostajati ako ih ne praktikujete! Dok vežbate, skladno disite i ne zadržavajte dah.

Ovo je zaista veoma važno!

Ispravite leđa i razmislite o položaju tela. Ramena spuštene, kičma ravna I otvorite grudi.

A sada ovih 8 vežbi prepuštam vama!

Uživajte u njima kao i hiljada drugih žena koje su već ušle u svet Face Joge i ne mogu vise bez nje !

Direktan pristup u trajanju od 28 dana (4 nedelje),

Pristup video lekcijama online,

Program sa svim alatima potrebnim za postizanje rezultata, Upisujući se na jedan od kurseva koje nudim online, na poklon dobijate vežbu zagrevanja i bonus – Nega lica!

Nakon započinjanja kursa, dostupan vam je narednih 28 dana. Tokom ovog perioda možete neograničeno mnogo puta gledati predavanja na mreži, svih 28 dana.

Svaki kurs sadrži:

• tekst sa opisom vežbe

• video materijal

• poklon – vežbe za zagrevanje

• poklon – nega lica

Nega lica je jednako važna i nakon vežbi za lice. U negu lica sam ukljucila nekoliko maski,i kako napraviti kremu za lice, osvezivac ( mist) za lice, piling za lice. Balzam za usne. Svi sastojci su prirodni, bez hemikalija i fantastičnog su mirisa!

Ovo ćete moći sami da napravite kod kuće!

A najvažnije je da su svi sastojci dostupni, jednostavni i jeftini za izradu!

Moje iskustvo je da moja deca više ne mogu bez kreme za lice. Vole da ga koriste za ruke, telo, pa čak i usne, posebno zimi. Jedan od mojih sinova ima izuzetno suvu kožu i ova krema mu pomaže u borbi protiv ispucale kože.

«
»