Cheeks

Obrazi

April 20, 2021 by

Viki

Za obraze se govori da su odraz zdravlja. Njihova punoća i rumena boja ine da nase lice izgleda vitalno i sveze.

Gubitak volumena, elasticnosti koze, bore koje se formiraju tokom vremena , čine da koža lica izgleda starije. Ponekad je to teško definisati, ali gubitak volumena na obrazima je vrlo česta pojavakoja menja strukturu i oblik celog lica. Gubitkom volumena na obrazima gubimo konture lica i dobijamo lice tuznog izraza .

PICTURE

Kako prepoznati gubitak volumena?

Budući da je gubitak volumena teško opisati ili prepoznati, vizuelna referenca može biti korisna. Jasno pokazuje kako ovaj određeni znak starenja menja oblik i strukturu lica na nekoliko suptilnih, ali transformišućih načina. „Trougao lepote“ pokazuje kako zbog smanjenja volumena lice može dobiti negativan, tužan ili iscrpljen izgled. Izgled individue se na taj nacin pogresno tumaci, cita, jer takvu osobu dozivljavamo kao negativnu, ili na nekog ko cesto menja raspolozenje. Mladalačko lice krasi raspodela volumena koja stvara atraktivan izgled. Glavne osobine mladalačkog lica mogu se jasno videti kao „trougao lepote“.

Ovi uključuju:

Visoke jagodice

• Pune obraze

• Glatku kožu

• Čvrsta, jasno definisana linija vilice

Ove osobine zajedno čine oblik i strukturu lica koja je šira na vrhu, sužavajući se prema najužoj tački na bradi. Ukupan izgled je opušten i pozitivan. Trougao lepote povezan je sa mladalački atraktivnim izgledom. Kako starimo, znaci gubitka zapremine dovode do inverzije trougla.

Ovo su promene koje se nastaju tokom starenja::

• Šira, linija vilice

• Definicija lica

• Upali obrazi

• Bore se formiraju na čelu i između obrva

• Uglovi usta se okreću nadole

• Gubitak vilice

PICTURE

Kombinacija ovih faktora rezultira starijim izgledom. Kako se volumen smanjuje, i koža se opusta, percepcija lica se menja. Sada se ovaj izgled lica može protumačiti kao tužan ili iscrpljen. Puniji ljudi, naravno, imaju punije obraze. Međutim, svako ko smrsa menja mu se oblik lica odnosno gubi na volumenu,, i krajnji rezultat je opuštena koža. Da biste dobili punije obraze, morate ih koristiti. Da bi ste ih podigli pored klasične nege lica, našem licu su potrebne vezbe,misicna aktivacija.

Ovde ću vas upoznati sa vežbama za obraze, kojih ima ukupno 8:

Za mrsavije tanje obraze

uvanje u svecu za manje obraze

Opustanje obraza-bez ruku

Akupresura brade

3 u 1-poza super obrazi

Puniji obrazi

Podizanje obraza

Podizanje nivoa obraza i lica

Vežbe koje podižu obim obraza postižu fantastične rezultate! Indirektno se stimuliše proizvodnja kolagena. Mišići koji podižu obraze utiču na zatezanje donjeg dela lica, što uključuje bore oko nosa i liniju vilice.

Duboko verujem da je ipak najbolji i najprirodniji i najzdraviji način rad na mišićima lica!

Vratimo sjaj i punoću naših obraza! Neka se prirodna vedrina vrati na lice!

Direktan pristup u trajanju od 28 dana (4 nedelje),

Pristup video lekcijama na online,

Program sa svim alatima potrebnim za postizanje rezultata, Upisujući se na jedan od kurseva koje nudim online, na poklon dobijate vežbu zagrevanja i bonus – Nega lica!

Nakon početka kursa, dostupan vam je narednih 28 dana. Tokom ovog perioda možete neograničeno mnogo puta gledati video materijal online, svih 28 dana.

Svaki kurs sadrži:

• tekst sa opisom vežbe

• video materijal

• poklon – vežbe za zagrevanje

• poklon – nega lica

Nega lica je jednako važna i nakon vežbi za lice. U negu lica amsuključila nekoliko maski, i kako napraviti prirodnu kremu za lice, mist za lice ( osvezivac), piling za lice. Balzam za usne.

Svi sastojci su prirodni, bez hemikalija i fantastičnog mirisa! Ovo ćete moći sami da napravite kod kuće!

A najvažnije je da su svi sastojci dostupni, jednostavni i jeftini za izradu! Moje iskustvo je da moja deca više ne mogu bez kreme za lice. Vole da ga koriste za ruke, telo, pa čak i usne, posebno zimi. Jedan od mojih sinova ima izuzetno suvu kožu i ova krema mu pomaže u borbi protiv ispucale kože.