Face Yoga

Tijd voor jezelf

maart 22, 2020 by

Viki

Het duurde even voordat ik me realiseerde dat alles om me heen logisch was, hoewel dit op het eerste gezicht niet zo was. De gebeurtenissen die ons de afgelopen weken hebben omringd, hebben ons in alle opzichten beïnvloed. We hebben allemaal een periode van paniek, of wanhoop doorgemaakt… Grote veranderingen hebben plaatsgevonden. Deze veranderingen zullen ertoe leiden dat we de manier veranderen waarop we denken en hoe we onszelf en onze omgeving en onze dierbaren moeten behandelen.

We hebben elkaar meer dan ooit nodig! Informatie die ons onvermijdelijk bereikt, onze emoties beïnvloedt en ons transformeert.
Hoewel ik bijna geen nieuws en televisie kijk, krijg ik het nieuws mee. We krijgen overal nieuws, bijvoorbeeld via social media. We kunnen het niet vermijden.

Wij zijn zoals de meesten van jullie allemaal thuis. Al mijn familieleden zijn thuis. Als ouders proberen we regelmatig op te staan, schoolwerk met onze kinderen te doen en ons aan bepaalde routines te houden. Het is mijn plicht als ouder met mijn man om bij hen te zijn, momenten te delen die in het dagelijks leven niet mogelijk zijn door de hectiek. Dit zijn lieve kleine dingen die we bijna vergeten. Eenvoudige natuurwandelingen, samen koken, een boek lezen, een bordspel spelen….

blank

Het kostte me even om de tijd te vinden om te schrijven, totdat de dingen en de realiteit hun vorm kregen, van mijn schouders afgleed en hun plaats vonden.

Dit is een tijd waarin we ons meer dan ooit tot elkaar moeten wenden. De antwoorden liggen niet buiten ons; ze zijn in ons te vinden. Verandering is meer dan nodig…. Het is zichtbaar in ieder van ons. We zijn eindelijk vertraagd, we hebben eindelijk tijd om van thee of koffie te genieten, we zien eindelijk dat de kelder, de kast en de zolder gerepareerd moeten worden. We hebben eindelijk tijd om de kleerkast te sorteren en weg gooien wat we niet nodig hebben, los te laten…. We zijn eindelijk in staat om naar ons innerlijk te luisteren en een duidelijk beeld te krijgen van wat we echt missen, we hebben nodig … Eindelijk kunnen we “hallo” zeggen tegen onze buurman die we bijna niet zien en niet kennen, omdat we ons altijd haasten. We worden eindelijk gedwongen te voelen en hebben niets dat ons afleidt. We beseffen hoe belangrijk we voor onszelf zijn en hoeveel we onszelf hebben verwaarloosd.

De vogels hebben nog nooit zo mooi getjilp, omdat we ze eindelijk kunnen horen. Er is geen verkeer dat regelmatig hun tweets verstoort. Gezinnen lopen samen, wat een zeldzaamheid was. Alles begon wakker te worden, we vertraagden allemaal….

Hebben we ons in deze korte tijd gerealiseerd hoe belangrijk het is onszelf te koesteren, van binnen en van buiten? Want er merken niet dat onze kinderen opgroeien en dat de tijd in een snel tempo voorbijgaat!
Ik ben hier om je te leiden, om je eraan te herinneren hoe belangrijk je voor jezelf bent!

blank

Onze gedachten en emoties worden weerspiegeld in ons gezicht. Het gezicht is een spiegel van ons wezen, vooral de ogen! Alles is zichtbaar in en om hen heen!

Gebruik deze tijd voor je eigen vooruitgang! Voor regeneratie, voor het nieuw-nieuwe zelf !!!
Nu heb je daar tijd voor.

Face Yoga biedt dat !!!

Sta jezelf toe om:

  • zie er beter uit
  • voel beter
  • bewust worden
  • jezelf aarden
  • Verbeter je ademhaling
  • weerklinken de geest

Nu is het jouw tijd!

Tijd om weer bij jezelf te komen! Voor je innerlijke schoonheid!
Door te sporten door de spieren in het gezicht te stimuleren, worden de gewenste resultaten behaald!
Het is al wetenschappelijk bewezen dat wanneer een persoon de mondhoeken naar beneden heeft, ze negatieve signalen naar de hersenen geven dat de persoon ontevreden is.
Door te oefenen worden de hoeken van de lippen verhoogd, wat gericht is op een gelukkiger, meer open, tevreden persoon !!!
Verhoog uw liphoeken !!! Doe je ogen open !!! Til je wangen op !!! Draai je nek vast !!!

blank

Sta open voor verandering !!!

Deze natuurlijke, niet-agressieve verjongingsmethode zal uw leven en uw gewoonten veranderen !!!

Wees goed en gezond voor mij !!! Wees openhartig, genadig en medelevend !!!

Jouw Face Yogi

Face Yoga lessen zijn online, via skype.
Ga voor alle informatie naar:
www. Faceyogaforyou.com