Bedrijfsworkshops

Face Yoga Workshops for uw teams

Yoga for Face Workshop

We weten allemaal dat yoga fantastische resultaten geeft als we het hebben over flexibiliteit, een betere bloedcirculatie in het lichaam. Tijdens het sporten brengt yoga meer energie en verhoogt het de productiviteit.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om je kennis te laten maken met Yoga voor het gezicht. Zoals we weten, is yoga gerelateerd aan het lichaam, maar er is ook yoga voor het gezicht, waardoor we de gezichtsspieren opheffen door te oefenen, we zorgen voor een betere doorbloeding van het gezicht. Wij verwijderen vermoeidheid, spanning, hoofdpijn, stimuleren lymfewerk, verwijderen rimpels, stimuleren collageen aanmaak, stimuleren acupunctuurpunten op het gezicht. Mijn ervaring is dat tijdens de Face Yoga les alle aanwezigen meer energie krijgen, hun enthousiasme terugkomt, een glimlach op hun gezicht. We stimuleren de bloedsomloop, omdat we ook korte opwarmingsoefeningen doen en oefeningen voor een betere houding. We herstellen de vitaliteit, we vervangen slaperigheid door waakzaamheid. Met het team waarmee ik werk, help ik bij het opbouwen van betere communicatie en vertrouwen tussen collega's.

Gecertificeerd Face Yoga

Ik ben een gecertificeerde Face Yoga-instructeur en ik gebruik een holistische benadering om een gezond leven te bevorderen, inclusief Face Yoga.

Tijdens een face yogales van 1,5 uur laat ik je kennismaken met:
  • Presentatie van gezichtsyoga
  • Feiten met betrekking tot gezichtsyoga
  • Opwarmoefening
  • Het belang van water
  • Gewoontes
  • 5 of meer gezichtsoefeningen
  • Ontspanning
  • Meditatie, visualisatie
Door dagelijkse lichaamsbeweging van 5 tot 10 minuten, merkt u al binnen twee weken een verschil op uw gezicht. Soms zelfs eerder, afhankelijk van je doorzettingsvermogen. Face Yoga verwijdert rimpels, herstelt het zelfvertrouwen en tovert een glimlach op je gezicht!

Neem contact met ons op voor meer informatie

We kunnen prijzen, groepsgroottes, locaties bespreken en het programma aanpassen aan uw wensen.
Klik hier om contact op te nemen